Hairextensions en wimperextensions in Alkmaar, Noord-Holland

Goedkope Hairextensions

Goedkope Hairextensions

Goedkope hairextensions bij MK Hair

Op zoek naar goedkope hairextensions? Dan bent u bij MK Hairextensions aan het juiste adres. Laat in deze salon professioneel hairextensions zetten en wees gegarandeerd van een perfect resultaat. Wij bieden de beste merken extensions voor een betaalbare prijs. De salon van MK Hairextensions is gevestigd in Alkmaar, Noord-Holland.

In de salon wordt gewerkt met de beste kwaliteit 100% human hair. De hairextensions die wij gebruiken zijn van de merken Indian Gold, Socap en ons eigen merk MK Hair. Deze topmerken staan garant voor de perfecte uitstraling en draagplezier.

Indien u vragen hebt of u wilt een afspraak maken, neem dan gerust contact op. Bel naar 06 45 75 42 98, stuur een e-mail of gebruik het formulier op de onderstaande contactpagina.

Contactgegevens MK Hairextensions

MK Hairextensions ontvangt veel klanten uit Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Bergen, Broek op Langedijk, Den Haag, Egmond, Haarlem, Purmerend, Rotterdam en Zaandam.

Sinds kort is het ook mogelijk in de salon om permanente make-up te laten verzorgen. Het gaat om het verzorgen van permanente wenkbrauwen, lipliner en eyeliner. Ga naar de website van MK Beauty voor meer informatie hierover.